fredag den 20. marts 2015

Flot lektørudtalelse til Eddus drager

 
:
"Barsk og gribende socialrealistisk ungdomsroman om 15-årige Eddus tilværelse i bandemiljøet i en brasiliansk favela ..." skriver lektøren blandt andet i sin vurdering til bibliotekerne. "En roman, der rummer det hele."
Den kaldes letflydende og billedskabende i sproget, og den sammenlignes i spænding med Allen Zadoffs serie om "Boy Nobody", og i barskhed og brutalitet med Hassan Loo Sattarvandis "Belejring".
 
Eddus drager, som jeg skrev sidste år sammen med min kollega, Lise Bidstrup, efter et ophold i en af Rios favelaer, udkommer på Tellerup den 7. april. Men du kan allerede bestille den både som bog og e-bog på  http://tellerup.dk/?Bog=2023. Samme sted kan du læse de fire første kapitler helt gratis :-)
 
 

onsdag den 11. marts 2015

The Oh my Godz er udkommet!

I går udkom de to første bøger i serien The Oh My Godz. Vi fejrede udgivelsen med at tegne og skrive dedikationer i to sæt, som nu udloddes på min forfatter side på facebook. Kig ind og like, kommenter eller del. Vi afslører den heldige vinder onsdag den 18. marts.
 
 
 



mandag den 9. marts 2015

Dejlig anmeldelse af Fanny flytter 1-3 i Weekendavisen i fredags

 
"Der er en dejlig, varm stemning i Fanny bøgerne ... serien er til dig, der har savnet en sjov, rammende fortælling om det at være pige på 12-13 år." Stine Reinholdt Hansen i Weekendavisen 
 

mandag den 2. marts 2015

Nedtælling til The Oh my Godz



Der findes ikke noget så dejligt som at få sine nye bøger i hænderne. De to første bind i Jan Solheims og min egen nye gennemillustrerede serie, The Oh My Godz, kom netop i dag fra trykkeriet, og jeg glæder mig vildt til udgivelsen den 10.marts.